Voor BEDRIJVEN en PARTICULIEREN

GreenWall4ever Kunsthagen

 

GreenWall4ever by Deco Greens is gespecialiseerd in KWALITEITS KunstHaag Bekleding.

Wij leveren alleen de beste kwaliteit met 5 jaar garantie* op kleur echtheid.

Onze producten zijn extra vol en er wordt niet bespaard op materiaal om zo de prijs net iets leuker te maken.

Waar andere leveranciers de kwaliteit onder druk zetten voor 10 a 20 euro goedkoper te zijn per doos dan een ander. Kiezen wij voor een TOP product met een ZEER lange levensduur !

Wij hebben al 10 jaar ervaring met deze producten en verwachten dat de levensduur ergens tussen de 15 en 20 jaar zal zitten, dit is de levensduur van hardhouten schuttingsdelen en dus heel axceptabel.

GreenWall4ever leverd een totaal oplossingen voor binnen en buiten, met onze haagtegels van 50 x 50 cm kunt u naadloos elk gewenste maat maken.

Met de Harmonica kunsthaag kunt u binnen snel een groene wand creeren en buiten en balkon afscheiding snel voorzien van natuurlijk groen decoratie.

Tevens bieden wij allerlei andere buiten outdoor producten, vele voorzien van extra UV Safe protectie of via onze nieuwe IQ100 UV Safe Protectie spray te voorzien van een onzichtbare coating die u 1 keer per jaar aanbrengt voor blijvende kleur&vuil bescherming.

In onze showroom zijn alle producten aanwezig, zodat u met eigen ogen de kwaliteit kunt ondervinden.

Wilt u onze showroom bezoeken, maak dan een afspraak via de telefoon of mail.

U kunt ons bereiken via:

Tel: +31(0)84-8833366 (bereikbaar tussen 9 en 22 uur)

Mail adres: info@greenwall4ever.eu

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !
  • Wat is dit?